Isaura

Mijn naam is Isaura Ommen. Ik ben 11 jaar en ik woon in Almere. Ik zit op de basisschool in groep 8. Ik doe aan kickboksen, heb meegewerkt aan het liedje ‘Zomerhitte’ én in een reclame gespeeld. Samen met mijn moeder heb ik een kledingbedrijf “La Taurina” opgericht. Met dit kledingmerk willen wij meisjes en vrouwen laten zien dat iedereen succesvol kan zijn, als je je maar inzet en je dromen blijft volgen.

Ik ga 3x per week kickboksen, dit doe ik al meer dan een jaar. En nu mag ik eindelijk ook meedoen aan de wedstrijdgroep. De sportschool waar ik heen ga heet Days Gym, mijn broer, Noriño is daar lang geleden begonnen en daarna ging ik daar ook sporten . Mijn moeder en vader trainen daar ook en ook mijn zusje Sequoia van 6 jaar doet aan kickboksen. Als je samen met je familie sport is het ook erg leuk, want zo kunnen we van elkaar leren en elkaar helpen. Met kickboksen kan ik heel goed mezelf zijn. Heel vaak vinden mensen kickboksen een jongenssport, maar ik kan zo laten zien dat meisjes er ook erg goed in kunnen zijn. Soms vind ik het wel moeilijk, omdat het niet altijd lukt en daar wordt ik dan wel  verdrietig van. Ik mocht ook niet meteen mee doen aan de wedstrijd groep. Daar was ik ook erg verdrietig van . Maar ik heb de trainer gevraagd waar ik nog op moest letten en hij zei dat ik beter mijn dekking hoog moest houden. Ik liet het nog te vaak zakken. Het gaat soms nog steeds niet helemaal goed, maar wel steeds beter en daar gaat het om. Ik probeer er steeds beter op te letten en dat ziet de trainer ook.

Nu mag ik vaker mee doen aan de wedstrijdgroep.

Het gaat soms nog steeds niet helemaal goed, maar wel steeds beter en daar gaat het om.

Ook op school zijn er veel uitdagingen. Aan het begin van het schooljaar heb ik gezegd dat ik graag een HAVO advies wil. Ik heb er hard voor moeten werken, maar uiteindelijk is het mij gelukt. Nu moet ik wel hard werken om dit zo te houden.

Maar ik heb laten zien dat als je hard werkt je kunt bereiken wat je wilt. En dat wil ik aan alle meisjes van mijn leeftijd laten zien. Soms zit het tegen in het leven, maar je moet niet opgeven. Het is aan jou hoe graag je iets wilt of het je gaat lukken.

Allebei mijn opa’s zijn kort na elkaar overleden en heel plotseling. Ze speelden een belangrijke rol in mijn leven. Mijn ene opa was elke dag bij ons en bracht mij, mijn broer en zusje naar school. Hij was in een woningbrand overleden en ik had een heel erg rotgevoel daarover. Ik dacht als ik hem nou had kunnen waarschuwen op een of andere manier. Het heeft mijn leven heel erg veranderd, maar nu probeer ik ook veel meer naar de toekomst te kijken.

Waar het om gaat is dat je doet wat je leuk vind en dat je steeds beter probeert te worden in de dingen waar je goed in bent en je niet tegen laat houden in wat je moeilijk vindt. Met La Taurina leer ik hier heel veel van en ik hoop dat veel andere meisjes dat ook doen. Voel je je net als ik, geloof je ook dat je alles kan wat je maar wilt, als je er maar voor gaat? Laat het zien met ons merk.

Show the world you are a La Taurina girl!

Heel veel liefs van Isaura Ommen

Op deze site kun je onze petjes kopen en in de toekomst zullen we veel meer maken, shirtjes, leggings, hoodiedresses, tassen. Noem maar op. Heb je een leuk idee of een mooi verhaal, laat het ons weten.

0

Winkelmand

Login / Register